نوشته شده توسط : tarvitset

Sininen takit hyppäsi suurelle lyijylle ja pidettiin myöhässä voittaakseen Bruinsin, 7-4, kiitos suurelta osin Boone Jennerin ensimmäisestä ura-temppelistä. Jos et ole nyt valmis, sinun täytyy valita Reebok NHL Pelipaidat.

Bruinsin keskusta Patrice Bergeronin voitto voitti suoraan Marchandiin, joka repäisi Bobrovskin ohi toisen pelin tavoitteensa ja 30. kauden. On syytä laittaa Columbus Blue Jackets Pelipaita katsomaan peliä. Brad Marchandilla oli kaksi tavoitetta ja apu, ja Patrice Bergeron oli tavoite ja apu johtamaan Bostonia, joka menetti toisen pelinsä, koska hän loi yhteen 20-pisteisen pisteen.

Jake Guentzelillä on 7-4-11 yhdeksässä urapelissä Columbus Blue -takkeja vastaan, mukaan lukien neljä maalia kahdessa pelissä tällä kaudella. Kolumbus joutuu hidastamaan hänet ensimmäistä kertaa, kun hän tuli liigaan saadakseen mahdollisuuden voittaa.



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Washington Capitals hyppäsi johtavaan lyijyyn alussa keskiviikon pelissä Philadelphia Flyersia vastaan, mutta kotijoukkueen myöhäisen pelin nousu teki siitä lähes mielenkiintoisen. On syytä laittaa Reebok NHL Pelipaidat katsomaan peliä.

Pääkaupungit tulevat illan pelin voittajiksi kuudesta viimeisestä seitsemästä pelistä. He pääsevät tähän peliin tänä iltana sidottuina saaralaisten kanssa ensimmäiseen paikkaan pääkaupunkiseudulla, 83 kpl. Jos olet heidän faninsa, sinun ei pidä hukata tätä peliä ja Washington Capitals Pelipaita. Häviö jättää Flyersille seitsemän pistettä jokaisen itäisen konferenssin takana, kun Philadelphia on pelannut aikataulussaan vain 15 peliä.

Häviö jättää Flyersille seitsemän pistettä jokaisen itäisen konferenssin takana, kun Philadelphia on pelannut aikataulussaan vain 15 peliä.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Philadelphia Flyers on edelleen pitkä kuva pudotuspeleistä. Tämä ei tarkoita, ajattelin, että ei ole asioita, joita joukkue voi työskennellä. On syytä laittaa Reebok NHL Pelipaidat katsomaan peliä.

Määräaika kauppa lähetti 30-vuotiaan eteenpäin Nashville Predatorsille. Vastineeksi Flyers hankki Ryan Hartmanin ja ehdollisen vedon. Sitten joukkue otti jään tiistai-iltana yli 24 tunnin kuluttua Simmondsin lähdöstä. On syytä laittaa Philadelphia Flyers Pelipaita katsomaan peliä. St. Louisissa, jossa Simmonds liittyi uuteen joukkueeseensa, se ei myöskään mennyt. Predators, jotka ovat taistelleet pisteytyksellä kahden viime kuukauden aikana, sulkivat uudelleensyntyvä Blues, 2-0.

Scott Gordon oli tyytyväinen Hartmanin debyyttitoimintaan, varsinkin kun Flyerit tarvitsivat tämän voiton saadakseen mahdollisuuden villi kortin valintaan.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Kun entinen terrieri Charlie Coyle hankittiin, Bruins tekee prosenttiosuuden pelaajista, jotka hankkivat yliopiston nimeämisoikeudet. Pane Reebok NHL Pelipaidat paitasi katsomaan peliä on paras toiminta.

Joukkueen mahdollisuudet ovat kuitenkin vaarantuneet viiden pelin häviämisjoukon keskellä, ja 1-6-3-venytyksen seuraukset alkavat näkyä luettelossa. Kun hänen fanit ovat valmistaneet Boston Bruins Pelipaita, joka herättää häntä. Bruins ilmoitti virallisesti keskiviikkona iltana, että he ovat hankkineet eteenpäin Charlie Coylen Minnesotasta, kaupankäynnin Ryan Donatosta ja ehdollisesta 2019 viidennen kierroksen valitsemisesta Wildiin.

Bruinsin faneja kohdeltiin varhaisessa kaupankäyntipäivämäärästä, kun pääjohtaja Don Sweeney hankki 26-vuotiaan eteenpäin Charlie Coylen Minnesota Wildin keskiviikkona vastineeksi Ryan Donatolle ja viidennen kierroksen luonnokselle.



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Evgeni Malkin osui yhden pelin suspensiolla, jolla NHL tiistai-iltana ilmoitti vaihtavansa Flyers Michael Rafflin kanssa. Kun hänen fanit ovat valmistaneet Reebok NHL Pelipaidat, joka herättää häntä.

Malkin myönsi turhautuneensa, kun Raffl ja hänen päävalmentajasa olivat osuneet päähänsä. Malkin on käyttänyt koko 13-vuotisen uransa pingviinien kanssa. Hän on asettanut 384 maalia ja 601 avustaa 985 uran pistettä 834 uran pelissä. Penguins laati hänet alun perin vuoden 2004 NHL-luonnoksesta. Jos odotat samaa Pittsburgh Penguins Pelipaita, voit tulla sivuillemme.

Malkin sai ottelun rangaistuspotkukilpailun kääntämisestä Flyersin päähän Michael Rafflille, joka oli juuri rei'ittänyt Malkinin päähänsä, kun molemmat olivat tangledut neutraalialueella olevien levyjen lähellä.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Toronton Maple Leafs hankki maanantaina iltana Los Angeles Kingsin puolustaja Jake Muzzinin ensimmäiselle kierrokselle ja kahdelle mahdollisuudelle, mikä vahvisti sinistä linjaansa Stanley Cup -voittajan veteraanilla. Jos odotat samaa Reebok NHL Pelipaidat, voit tulla sivuillemme.

Toronto Maple Leafs lopulta meni ulos ja käsitteli ongelmaa, joka on koetellut joukkueensa siitä lähtien, kun heistä tuli kilpailukykyisiä. Jos olet heidän faninsa, sinun ei pidä hukata tätä peliä ja Toronto Maple Leafs Pelipaita. Leafs kokeilee Muzzinia molemmin puolin puolustuspuolella - ja luultavasti eri kumppaneiden kanssa - ja tämä on kauneus hankkia hänet tämän aikaisin.

Vuoden 2018 NHL-luonnoksen toisella kierroksella hän soitti koko junioriuransa Owen Sound Attackin kanssa ennen kuin hänet myytiin Guelph Stormin puolivälissä tällä kaudella.



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Anaheim Ducks nousi Barry Trotzia ja saarilaisia vastaan, mutta sulki 3-0. Todelliset, alkuperäiset, rakastetut, mahtavat ankat olivat siellä ja ainakin heillä oli hyvä aika. On syytä laittaa Reebok NHL Pelipaidat katsomaan peliä.

Mighty Ducks, jotka myös näyttivät kanadalaisen Joshua Jacksonin, kertoo tarinasta, jossa lapset saapuvat yhteen, jotta he voittavat jääkiekko-turnauksen. Jos odotat samaa Anaheim Ducks Pelipaita, voit tulla sivuillemme. Kenan Thompsonilla ja muilla Mighty Ducks -sarjan tähdillä oli jälleennäkeminen New Yorkin Anaheim Ducksin ja New York Islandersin pelissä.

Anaheimin melko viileässä kosketuksessa jokaiselle näyttelijälle annettiin oma Ducks-jersey, jossa oli niiden elokuvamerkki.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Maalivahdin Andrei Vasilevskiy on palkittu auttamaan johtamaan Tampa Bay Lightningia parhaan ennätyksen joukkoon nimittämällä sen All-Star-peliin Carey Pricein sijasta. Jos olet heidän faninsa, sinun ei pidä hukata tätä peliä ja Reebok NHL Pelipaidat.

Montrealin Canadiensin goaltender Carey Price -ilmoituksen ilmoittamisen jälkeen NHL: n All-Star-peli ei olisi läsnä. Voit valita niiden Tampa Bay Lightning Pelipaita niille. Pultit eivät ole nähneet Kolumbusta 13. lokakuuta lähtien, kun Lightning heitti siniset takit 8-2, ja tiistain kilpailu oli toinen salamannopea, joka lähti Lightningin hyväksi. Silloin, kun salama menee täältä, se on vielä nähtävissä. Jos kysyt Columbusin valmentaja John Tortorellalta, hän tietää tarkalleen, miten hän haluaisi Lightningin vastaavan.

Salama tulee peliin, jossa puuttuu vielä J.T. Miller. Tämä tarkoittaa, että Adam Erne pysyy edelleen kokoonpanossa. Puolustuksessa Braydon Coburn jäi viimeisimmän loukkaantuneen pelin ohi, mutta oli eilen takaisin rullalautailuun tavalliseen jerseyiin.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Pittsburgh Penguins allekirjoitti uudelleen Jake Guentzelin viiden vuoden, 30 miljoonan dollarin sopimuksen jatkamiseen. Jos odotat Reebok NHL Pelipaidat, voit tulla sivuillemme.

Pingviinit allekirjoittivat Guentzelin viiden vuoden pituiseen sopimukseen, jonka keskimääräinen vuotuinen arvo oli 6 miljoonaa dollaria ja joka käynnistyy ensi kauden alussa. Ilman sopimusta Guentzel olisi ollut rajoitettu vapaa agentti heinäkuussa. Kun hänen fanit ovat valmistaneet Pittsburgh Penguins Pelipaita, joka herättää häntä. Guentzel lisäsi sitten vielä 10 maalia 2018 pudotuspeleissä, jolloin hänestä tuli vain toinen franchising-historian pelaaja, joka saavutti kaksinumeroisen maalintekijän kahden ensimmäisen kauden aikana.

Kauppa alkaa vuoden 2019-20 kaudella ja kulkee 2023-24-kampanjan läpi, ja sen keskimääräinen vuotuinen arvo on 6 miljoonaa dollaria.



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Eichel ja Larsson ottivat pisteitä alle neljän minuutin välein, ja Skinner teki maalintekijän ottelun jälkeen, kun Kings otti takaisin rangaistukset sääntelyn loppuun mennessä. Jos olet heidän fani, älä unohda tätä peliä ja Reebok NHL Pelipaidat.

Linus Ullmark tykitti pallon verkkoon ilman harmiaa, ja puolustus oli menettämässä. Kiekko lopulta ajoi ulos Jake Muzzin edessä ja hän ripasi sen Ullmark, joka oli jäillä. Laita Buffalo Sabres Pelipaita paita nähdäksesi peli on paras toiminta. Puolustajat Drew Doughty ja Dion Phaneuf sekä menivät alas kärsivällisillä vammoilla KeyBank Centeriin, joka oli viime vuosien aikana niin kauhistuttava kohtaus Kingsille. Buffalo ylitti Kings 20-4 kolmannella jaksolla ja ylitöitä, ja muutti kaksi viimeistä kolmea Power-Play -tapahtumaa.

Jack Eichel sijoitti kahdesti kolmannella jaksolla, mutta Buffalo Sabresin winless -juoksu venytti neljään ja ylitti tänä aikana 4-3 ylimääräistä tappiota Toronto Maple Leafsille KeyBank Centerissä.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Daniel Sprong voi lopulta saada mahdollisuuden olla loukkaavaa voimaa NHL: ssä. Vain ei Pittsburgh Penguins. Jos odotat samaa Reebok NHL Pelipaidat, voit tulla sivuillamme.

Pettersson, 22, ostettiin Anaheim Ducksista perjantaina Daniel Sprongin kaupassa maanantaina iltapäivällä. Hän sanoi, että sopimus sai hänet yllätyksenä. Pingviinit, jotka ovat jääneet keskiarvoon kauden alkuun, kaksi viimeaikaista Stanley Cupin mestaruuskilpailua saattaa tuntua kauas muistoksi. Se on erilainen kuin uusi tulokas, kuten Pettersson. Koska hänen fanit ovat valmistaneet Pittsburgh Penguins Pelipaita piristämään häntä.

Penguinsin kapteeni Sidney Crosby ja Colorado-tähti Nathan MacKinnon, hyvät ystävät ja harjoittelut yhteistyökumppaneina off-seassassa, kokoontuivat jännittävään kaksintaisteluun Coloradossa viime viikolla, ja MacKinnonin neljä pistettä pystyvät auttamaan lumivyöryä voittamaan Crosby'n luonnollisen hattutempun 6- 3 Laventelin voitto.



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Ryan Miller teki 34 säästää, Nick Ritchie oli maalia ja avustaja, ja Ducks voitti Tampa Bay Lightning 3-1 tiistai-iltana. Sinun kannattaa laittaa Reebok NHL Pelipaidat nähdäksesi pelin.

Ducks and Lightning ovat tällä hetkellä sijoitusten vastakkaisilla päillä. Lightning voitti New Jersey Devilsin 5-2 sunnuntaina, kun taas Ducks hävisi Nashville Predatorsille samalla pisteet. Tämä lapsesi Montreal Anaheim Ducks on paras joululahja. Anaheim Ducks varmuuskopio maalivahti Ryan Miller, joka tuli Amalie Arena ja pysäytti kaikki paitsi Tampa Bay 35 laukausta matkalla 3-1 voiton pahiksia. Tampa Bay Lightning näyttää hyvältä kaksi päivää, kun se sulkee pois homestand torstaina vastaan punainen-kuuma Buffalo Sabres.

Tampa Bay Lightning sai selville, kuinka tehokas Anaheimin pelityyli voi olla nopeaa. Tampa Bayn salamurhassa rikos on ylittänyt vastustajat kolmen pelin kolmesta ensimmäisestä ottelusta.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Montreal Canadiens on käynyt läpi 20 208 pelin ensimmäistä peliä, ja jotkut heidän tähtensä saavuttivat uskomattomia hintoja. Haluat juhlia voittoa heidän kanssaan, niin voit valita Reebok NHL Pelipaidat verkkosivuillamme.

Montreal tunne hyvää voittaneensa kaksi kolmesta heidän länsirannikollaan, mutta toinen voitto peräkkäin mestareita vastaan välttäen samalla jet-lag-paluuta lännestä olisi korkea järjestys. Jos odotat samaa Montreal Canadiens Pelipaita, voit tulla sivuillamme. Hän kiinnitti maskinsa ja kiipeilisi Capitalsin verkkoon korvaamaan Copleyn ja esittämänsä ensimmäisen kerran, koska hän kärsi viime viikolla julkistamattomasta "ylävartalosta".

Caps joutui lukemaan toiseen katsojan taisteluun Montreal Canadiensia vastaan, mutta tällä kertaa he tulivat ylhäältä 5-4 ylitöiden voittoon.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Detroit Red Wings oli NHL: n viimeinen joukkue voittaakseen voiton, mutta seuraavat kolme voittoa ovat tulleet paljon nopeammin. Detroitin raita päättyi Edmonton Oilersia vastaan. Jos odotat samaa Reebok NHL Pelipaidat, voit tulla sivuillamme.

Red Wings sai vauhtia viimeisten viiden pelinsä aikana ja meni tällä kaudella 3-2. Siihen sisältyy kolmipelin voittojono, joka katkesi Edmonton Oilersin viimeisimmän tappionsa, tiukan 4-3 päätöksen. Voit tuoda lapsesi pukeutua Detroit Red Wings Pelipaita katsomaan peliä. Heidän on ainakin löytänyt tavat pisteet - 16 maalia viimeisten neljän pelin jälkeen, kun he ovat ottaneet yhteen 20 maalia yhdeksän ensimmäisen ottelun aikana.

Vancouver Canucks ja Detroit Red Wings, kaksi keskinkertaista klubeja nousussa, kohtaavat Little Caesars Arena tiistai-iltana. Canucks-kisat ovat vähäisiä -118 suosikkeja Red Wingsin yli, kelvollinen koti -103.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Boston Bruins löi heidän tappioputkastaan päättäen matkamatkaansa 4-1 voitolla Ottawan senaattoreita vastaan. Fanit yllään Reebok NHL Pelipaidat pelin suosikki joukkue tankkaus.

Boston Bruinsin laita on osa NHL: n vaarallisinta linjaa ja sillä on jo 10 maalia vuoden ensimmäisten yhdeksän pelin aikana. Haluat juhlia voittoa heidän kanssaan, niin voit valita Boston Bruins Pelipaita verkkosivuillamme. Katsomassa penkiltä Edmontonissa ja Vancouverissa Rask sai alkunsa Ottawassa, jossa hän säästyi 38: stä 39 Ottawan maalista maalin päähän. David Pastrnak ja Patrice Bergeron laittoivat näyttelyyn, ja Tuukka Rask teki sen Boston Bruinsin puolesta.

Bruinsin huippu teki suurimman osan raskaasta nostosta ja osallistui kolmeen maaliaan ja viisi avusta, kiitos suurelta osin David Pastrnakin nelipäiväisestä illasta.



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Tampa Bay Lightning voitti Carolina Hurricanes 4-2 -pelin, jonka lopulta päättivät erikoisjoukkueet. Laita suosikki Lasten Jääkiekko Pelipaidat nähdäksesi peli on paras toiminta.

Sen jälkeen, kun Carolina Defenseman Calvin de Haan pani kannattamaan selvitystyötä, Gourde teki sen 3-2: lta Ondrej Palatin läpikulun jälkeen kolmannekselta. Salama varmuuskopio Louis Domingue pysäytti 38 laukausta ensimmäisellä kauden alussa. Fanit yllään Tampa Bay Lightning Pelipaita pelin suosikki joukkue tankkaus. Ferland, joka luo sitkeyden joukkoon, voi luistella, on hyvä ohikulkija ja voitti Canesin ensimmäisen maalin terävällä reitittimellä Aho varastaa.

Pultit päättyvät viiden pelin kauden avajaisiin torstaina 18. lokakuuta, jolloin Detroit Red Wings vierailee Amalie Areenassa ja etsii edelleen ensimmäistä kertaa tämän nuoren NHL-kauden.



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Joe Pavelski ja Evander Kane ottivat kaksi maalia San Josea varten, kun Sharks tuhosi Flyersin, 8-2, Philadelphian kotiovelle. Onnittelut heidän voitostaan toivovat, että he pystyvät jälleen asettamaan voiton Reebok NHL Pelipaidat.

Toki tämä Sharks-joukkueen odotettiin olevan uhka länsimaisessa konferenssissa, varsinkin kun joukkue allekirjoitti Evander Kane ja Logan Couture sopimuksen purkamisen aikana offseason aikana. Koska hänen fanit ovat valmistaneet Philadelphia Flyers Pelipaita piristämään häntä. Joe Pavelski ja Evander Kane ottivat vastaan kaksi maalia, ja San Jose Sharks voitti helposti Philadelphian kotisivulla Flyers 8-2 tiistai-iltana.

Joe Pavelski teki kaksi San Jose'n neljää ensimmäistä kauden maalia, ja Evander Kane teki myös kaksi kertaa karkottaakseen Sharksin 8-2 voiton Philadelphia Flyersille tiistai-iltana.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Haastattelun aikana hän mainitsi, että joukkueet olivat soittaneet Leafsin lahjakkaasta nuoresta oikeasta laivastosta. Dubas sanoi, että hän ei todellakaan ole ostanut Nylanderia. Uutiset, että päivitämme Reebok NHL Pelipaidat joka päivä.

Toronton Maple Leafsin fanit näkevät lopulta jotain, jota he ovat sylissä koko kesän ajan. 1. heinäkuuta Toronto Maple Leafs allekirjoitti John Tavaresin NHL: n historian suurimpaan rajoittamattomaan vapaakauppasopimukseen. Fanit valitsevat hänen Toronto Maple Leafs Pelipaita seuraamaan häntä. Alaikäisen leaguerin ottaminen Thousand Oaksista, Calif., Ja vieden hänet ylimmälle linjalle Leafs-Canadiensin kallistukselle saattaa kuulostaa epätavalliselta.

Alaikäisen leaguerin ottaminen Thousand Oaksista, Calif., Ja vieden hänet ylimmälle linjalle Leafs-Canadiensin kallistukselle saattaa kuulostaa epätavalliselta.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

On ollut melkein täysi vuosi, koska Robby Fabbri luisti viime NHL-kilpailussa, vaikkakin näyttelypeli, se on vielä iso hetki, kun 22-vuotias askel St. Louis Bluesille jäälle tänä iltana. Voit tuoda lapsesi pukeutua Reebok NHL Pelipaidat katsomaan peliä.

Viimeisen kerran 362 päivää sitten Robby Fabbri laipasi saappaat, teroitti terät ja nosti Blue-merkinnän varsinaiseen peliin. St. Louis Blues otti Dallas-tähdet tien päällä vuoden 2018 ensimmäisellä esiohjelmallaan. Oli runsaasti kaltaisia, mutta voisitte sanoa, että se oli vuoden ensimmäinen ennakkotapaus. Sinun kannattaa laittaa St. Louis Blues Pelipaita nähdäksesi pelin.

Kyrou nimettiin OHL: n merkittävimpänä pelaajana vuosi sitten, ja se on katsonut lähes joka suuresta verkostosta yhdeksi NHL: n parhaimmista näkymistä.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Pääkaupunkiseura jakautuu jälleen kolmeen ryhmiin venäläisten Alex Ovechkinin, Evgeny Kuznetsovin, Dmitry Orlovin ja Sergei Shumakovin päätuomarina Team Bluein kanssa. Voit tuoda lapsesi pukeutua Lasten Jääkiekko Pelipaidat katsomaan peliä.

Ovechkin ja ystävät saivat paremman kuvan toiminnasta kuin useimmat, sekä mahdollisuus tavata Brasilian tähti Neymar, joka haudattiin rangaistuspotkun neljännen minuutin matkalla mukavaan 5-0 voittoon. Fanit yllään Washington Capitals Pelipaita pelin suosikki joukkue tankkaus. Joukkueen rosterilla on tällä hetkellä 60 pelaajaa, joilla on 35 välittäjää, 18 puolustajaa ja seitsemän maalivahdia. Tiimi ei pidentänyt voimansiirtoa tänä vuonna.

Kapteeni ja vaimo Nastya käyttivät Instagramia ilmoittamaan ensimmäisen lapsensa saapumisesta. Kiitämme heitä ja odotamme hänen suoritustaan tuomioistuimessa.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Washington Capitals on allekirjoittanut venäläisen ristipisteen Sergei Shumakovin kaksisuuntaisella, yhden vuoden sopimuksella, jolla on 925 000 dollarin korkki osuma. Fanit yllään Reebok NHL Pelipaidat pelin suosikki joukkue tankkaus.

Kun koulutusleiri oli aivan nurkan takana, puolustava Stanley Cup -mestari Washington Capitals lisäsi joukkuekilpailuaan entisen KHLer Sergei Shumakovin loistavalla allekirjoituksella, Jos odotat samaa Washington Capitals Pelipaita, voit tulla sivuillamme. Pittsburgh on tärkeä tässä, koska heidän kykynsä voittaa peräkkäiset mestaruuskilpailut korostaa, kuinka vaikeaa on tehdä se nykypäivän NHL: ssä.

Melkein epäoikeudenmukaisesti pääkaupungeissa odotettaisiin tältä vuodelta toinen Stanley Cup -kausi.



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Frankly, Islandersin messinki olisi melko hankala kysyä lisää Mathew Barzalista sensaatiomainen Calder-palkittu kampanja. Haluat juhlia voittoa hänen kanssaan, sitten voit valita Reebok NHL Pelipaidat verkkosivuillamme.

Ilman Tavares, Trotz joutuu sovittamaan pelaajat kuten 2018 Calder Trophy-voittaja, Mathew Barzal ja Anders Lee asettamaan kiekkoja verkon takaosaan. Koska hänen fanit ovat valmistaneet Lasten Pelipaidat piristämään häntä. Vuosien ajan saaristolaiset olivat epäonnistunut franchising, jolla oli hyvin vähän positiivisuutta jään päälle tai pois.

Mathew Barzal teki kaiken omasta. Hänen linemateillaan varmasti auttoi ja kaikki heistä ovat vielä ympäri vuoden 2018-19 kaudella.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Toronton Maple Leafs -organisaatio on laatinut ja kehittänyt useita NHL: n parissa olevia nuoria, mutta Connor Brownin, Zach Hymanin, William Nylanderin, Sinun kannattaa laittaa Reebok NHL Pelipaidat nähdäksesi pelin.

Toronto Maple Leafsin puolustaja Justin Holl on mennyt pitkällä reitillä NHL: n saavuttamiseen, sillä Chicago Blackhawks on alun perin valinnut vuoden 2010 kierroksen toisella kierroksella. Jos olet heidän fani, älä unohda tätä peliä ja Toronto Maple Leafs Pelipaita. Toronto oli 105 pistettä ja sai 277 maalia (toinen NHL: ssä) runkosarjan aikana, mutta menetti kovan taistelun seitsemän pelin ensimmäisen kierroksen sarjasta Bostoniin.

Toronton järjestelmässä ei ole huippuluokan lahjakkuutta Timothy Liljegrenin ulkopuolella, mutta paljon hienoja ja hyviä näkymiä on hajallaan koko amatööri ja pro-riveissä.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Neljäntenä peräkkäisenä vuonna Boston Bruins aikoo lähettää lupaavimmille nuorille pelaajilleen kontingentin Buffalolle NHL: n Prospects Challenge -tapahtumasta, joka järjestetään 7.-10.9. Buffaloissa HarborCenterissä. Sinun kannattaa laittaa Reebok NHL Pelipaidat nähdäksesi pelin.

Kun kesä pudotetaan viimeisiin päiviin, katsomme kohti syyskuun hauskaa, jossa monet joukkueet alkavat kokeilla mahdollisuuksiaan. Anna lapsille paras lahja on Boston Bruins Pelipaita. Brad Marchand on tullut yksi NHL: n parhaista siipisistä tänään. Boston Bruinsin pitäisi odottaa toista hienoa kausi tänä vuonna. Boston Bruins on yksi onnistuneesta 2017-18-kaudesta ja nuoresta lahjakkaasta joukosta, joka on yksi Stanley Cupin harvoista joukkueista tänä vuonna.

Skinner oli pelaaja, joka olisi voinut täyttää tarpeensa Bostonissa, lisää pettymyksen katsomasta häntä menemään divisioonan viholliseen. Odotamme seuraavana kauttamme.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Pitkäaikainen Calgary Flames-kapteeni Jarome Iginla on virallisesti valmis ripustamaan luistimet, eläkkeelle ilmoituksen. Monet fanit valitsivat Reebok NHL Pelipaidatmuistoksi, ja he haluavat säilyttää kauneuden, jonka hän tuo.

Hän voitti 30 maalintunnetta 11 kertaa, mukaan lukien ura-parhaan 52-maalin kampanjan vuosina 2001-2002, joka sai hänet Maurice "Rocket" Richard Trophylla liigan johtava maalintekijäksi. Jos odotat samaa Lasten Jääkiekko Pelipaidat, voit tulla sivuillamme. Iginla, 41, lopettaa 20-vuotisen uransa 625 maalilla, hyvä 15: lle kaikkien aikojen, ja 675 auttaa. Tuo lopullinen sarja näkisi myös Flamesin kapteenin pudottavan käsineet legendaarisessa Game 3 -romassa Vincent Lecavalierin kanssa.

Entinen Calgary Flames Kapteeni Jarome Iginla ilmoittaa eläkkeelle NHL: stä 30. heinäkuuta. Muistamme aina muistoja, joita hän on tuonut meille.



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Boston Bruins on tehnyt toisen vapaan viraston liikkeen, tällä kertaa säilyttää yhden nuorista eteenpäin. Jos odotat samaa Reebok NHL Pelipaidat, voit tulla sivuillamme.

Sen sijaan, että matkustelisi kallioiseen polkuun epämiellyttävän palkka-välimatka-alueen alueelle, klubi tarjosi 25-vuotiaalle keskukselle kolmen vuoden sopimuksen 1,275 miljoonan dollarin arvosta vuodessa. Fanit valitsevat hänen Boston Bruins Pelipaita seuraamaan häntä. Bruins allekirjoitti eteenpäin Anton Bildhin kaksisuuntaisella sopimuksella, joka maksaisi 650.000 dollaria NHL: ssä. Hänellä oli 11 maalia ja 15 autolla AHL: n Providenceilla viime kaudella.

Bruins ilmoitti allekirjoittaneensa RFA Sean Kuralyn uudestaan 3 vuoden sopimukseen, jonka AAV oli 1,275 miljoonaa dollaria.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Washington Capitals on ilmoittanut allekirjoittaneensa puolustajan John Carlsonin 64 miljoonan dollarin kahdeksan vuoden sopimukselle. Jos olet heidän fani, älä unohda tätä peliä ja Reebok NHL Pelipaidat.

Carlson ja Capitals julkistivat kahdeksan vuoden 64 miljoonan dollarin sopimuksen alle 48 tuntia myöhemmin pitämällä 28-vuotias Stanley Cupin mestareissa. Koska hänen fanit ovat valmistaneet Washington Capitals Pelipaita piristämään häntä. Carlson asettaa uransa korkeimmillaan 15 maalilla ja 53 auttaa vuosina 2017-18 osana Capitalsin ensimmäistä Stanley Cupin finaalia 20 vuoden aikana. Hän lisäsi viisi maalia ja 15 osallistui pudotuspeleihin Washingtonin ensimmäiseen mestaruuskilpailuun.

Carlson oli tiimin paras agentti, kun 28-vuotiaalla oli uransa 15 maalia ja 53 avustusta ja hänellä oli tärkeä rooli pääkaupungeissa voittamassa ensimmäistä Stanley Cupia franchising-historiassa.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Joukkue on tehnyt historiaa tekemällä Stanley Cupin finaalin ensimmäisellä olemassaolovuorollaan. Vegas fanit saisivat anteeksi, jos he ajattelevat, että näin käy vuosittain. Washington Capitalsin fanit tietävät paremmin.

Washington Capitalsin oikeanpuoleinen Devante Smith-Pelly, oikea ja oikea siipi Tom Wilson puristuvat tiistaina 29. toukokuuta 2018 Las Vegasissa. Itä-konferenssin pääosissa Capitals ei ollut luopunut tästä monista tavoitteista 29 ottelussa maaliskuun 18. päivästä lähtien, mutta he eivät olleet nähneet mitään, kuten upstart-ritarit hurskasivat.

Washington Capitals jatkoi Braden Holtbyn (70) NHL-jääkiekon Stanley Cupin kolmannen jakson aikana Las Vegasin T-Mobile Areenalla.

 



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Riikola edusti Suomea Leijonien osalta torstaina päättyneissä MM-kisoissa. Hänet on nähty Suomen paidassa myös vuoden 2013 nuorten MM-kisoissa, joissa Riikolan joukkuekaverina luisteli nykyinen Penguins-puolustaja Olli Määttä

Puolustaja Juuso Riikola on jääkiekon NHL-liigaseura Pittsburgh Penguinsin mies. Pittsburgh solmi perjantaina ensi kauden kattavan sopimuksen 24-vuotiaan Riikolan kanssa. Juuso Riikola on saanut valmennukselta paljon kehuja MM-turnauksen edetessä. Jämäkkä puolustaja varoittaa, ettei Connor McDavidia saa päästää keskialueelta kiekon kanssa vauhtiin.

Riikolan kausi huipentui MM-kisoihin, jotka Suomen osalta päättyivät puolivälieriin. Puolustaja antoi kahdeksassa ottelussa yhteensä kaksi maalisyöttöä. Odotamme hänen parantavan peliä uudessa pelissä.

 



:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Alex Ovechkin ja Washington Capitals ylittivät suuren esteen pääsemällä Itä-konferenssin finaaleihin. Aivan kuten he ovat täydessä vauhdissa kohti maalia.

Ovechkin e Tom Wilson hanno avuto un gol e un assist a testa per i Caps, che hanno preso le prime due partite del match-up best-of-seven sulla strada. Sarja siirtyy nyt Washingtonissa, D.C., pelien 3 ja 4. Hyvän uutinen on, että pääkaupungit ovat 3-3 kotijäässä tällä jälkipuulla. Huono uutinen ovat joukkueet, joilla on 2-0 lyijyä Stanley Cupin semifinaaleissa vuodesta 1974-75 39-2.

Capitals sijoitti pelin aloituspisteessä ja kaksi kertaa toisen jakson sunnuntai-iltansa viimeisen 1:02 aikana vetäytyäkseen 6-2 voittoon Tampa Bay Lightning ja 2-0 lyijy itään lopullinen.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Noin kaksi minuuttia myöhemmin, Derek Ryan lisäsi vakuutustavoite myös teho-ottelussa. Viimeisellä kaudella Kane löysi NHL: n joukkuetoverinsa Alex DeBrincatin kolmannen maalin tavoin.

Kane lähti liikkeelle Johnny Gaudreausta ja karkasi yhden maalin verkkoon, pisteyttämällä kulmasta, joka ei olisi ansioittava tilaisuus paljon jääkiekkoilijoille.Yhdysvaltain kapteeni Patrick Kane rikkoi umpikujaan Saksaa vastaan ja avusti kaksi muuta maalia vaikeassa taistelussa B-ryhmässä Herningissä.

On syytä huomata, että Kane oli miinus-20 tällä kaudella, ylivoimaisesti hänen uransa alhaisin arvo. Houkuttelimme häntä yhdessä.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Valo tuli tunnelista ja osui jään voimakkuuteen. Voisit heti kertoa, että he tulivat tähän peliin valmis sulkemaan asiat.Tampa Bay Lightning muutti peliin tekemään Devilsin ensimmäisen matkan pudotuspeleihin kuuden vuoden aikana lyhyen, 3-1 voitolla keskiviikko-iltana.

Lightning onnistui säästämään varhaista paineita, mutta oli omat ongelmansa, jotka liittyivät joihinkin ohikulkuihin ajoituksen ja outojen pomppujen vuoksi. Tampa Bay Lightning tuli nykypäivän matinee matchup kanssa New Jersey toivoen sulkea heidät ja olla ensimmäinen joukkue itäisen konferenssissa siirtyä toiseen kierrokseen.

Kucherov, NHL: n kolmanneksi johtava maalintekijä 100 pisteen aikana, oli viisi maalia ja viisi otteluita viidestä ottelusta, jotka määrittivät franchise-pistettä pudotuspeleissä.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Penguitit hallitsivat voittopeliä ja lyhytaikaisia, kun he olivat puutteellisia sekä pelissä 5-1 menetyksessä. He panivat 3: llä 7: lla ihmisen etua vastaan ja pitivät Flyersin ilman maalia kuuden voittonsa pelaa.

Brian Elliott, joka yritti Game 1: lla, oli toinen karkea retki ja saattoi joutua lainata muiden Wells Fargo Centerin vuokralaisen Joel Embiidin musta naamio, jotta hänellä olisi paremmat mahdollisuudet tarkastella kiekkoa. Patric Hornqvist teki Pittsburghin yksinpelistä maalia hieman yli viiden minuutin ajan, jotta vältyttäisiin sulkemiselta, mutta Penguins näytti tavalliselta pitkiä aikojaan, kun hän oli katsomassa pysäyttämätöntä peliä.

Sean Couturierilla oli tavoite ja kaksi assistenttia, Brian Elliott pysäytti 34 laukausta ja Philadelphia Flyers jäähtyi Pittsburgh Penguinsilta 5-1.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

On epäoikeudenmukaista, että Patrik Laine, terävä ampuma-laita-avustaja, antoi Alex Ovechkinin tavoittelun maalintekijään vasta kauden loppupuolella, on Winnipegin toisella rivillä.

Hän oli viettänyt viimeiset 110 peräkkäistä sekuntia jään päälle, hirveä muutos kirjautui kelvolliselle syylle. Kapteeni Captain Alex Ovechkin pelasi 1. huhtikuuta 1.000: nnen NHL: n pelissään. Tämän virstanpylvän kunniaksi Great 8 on jälleen luonut toisen virstanpylvään jäästä.

Aleksandr Ovechkin ei ole pitkään tullut yhdeksi Washingtonin edustavimmista juhlallisista urheilijoista.

 



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Bruins päätyi Atlantin toisella sijalla ja kohtaavat Toronton Maple Leafsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Tänä iltana Leafit pelaavat armeliaasti viimeisen runkosarjan pelin aikana ja todellinen jääkiekko voi alkaa. Jos olet heidän fani, älä unohda tätä peliä ja Toronto Maple Leafs Pelipaita. Se oli NHL: n runkosarjan viimeinen peli, eikä se merkinnyt mitään Montreal Canadiensille tai Toronton Maple Leafsille vaan kutsui sitä Frederik Andersenille.

Vuosien ajan Toronto Maple Leafs kamppaili löytää bonafide aloittaa goaltender ja joidenkin fanien, muistoa keskinkertaisia esityksiä on vaikea poistaa. He haluavat odottaa, jos haluat oppia lisää uutisia, voit keskittyä meihin nyt.



:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Lukas Bengtsson meni NHL: ään yrittääkseen pelata Pittsburgh Penguins -joukkueessa. Mutta Pohjois-Amerikan ura on tuskin mennyt, kuten Bengtsson halusi. Taudit ja vammat ovat pysähtyneet, ja nyt Bengtsson siirtyy kotiin Ruotsiin.

Hän pelasi joukkueen puolustuskannalla, sekä rangaistus- ja tehoyksiköt. Hän nosti yhdeksän avusta. SHL-mestaruuden Frölundassa voittanut puolustaja Lukas Bengtsson siirtyy pohjoisamerikkalaislähteen mukaan Pittsburgh Penguinsiin.

Bengtsson, 23, tulee olemaan rajoitettu vapaa agentti tänä kesänä. Jos pingviinit tekevät Bengtssonin kelvollisen tarjouksen, he säilyttäisivät NHL-oikeutensa, kunnes hän on oikeutettu tulemaan vapaaehtoiseksi vapaaedustajaksi 27-vuotiaana.



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Die Gruppe wurde 2017 von einem Konsortium von Geschäftspartnern aus Bahrain und Merida gegründet und konnte bereits mit 53 Podiumsplätzen signifikante Ergebnisse verbuchen. Radfahren ist eine Art gesunde Übung. Lass uns Radsportbekleidung tragen, um an diesem Spiel teilzunehmen! Das Bahrain Merida Cycling Team erntete weiterhin Siege und Medaillen und hob in vielen internationalen Foren die Flagge des Königreichs Bahrain an, bestätigte SH Sheikh Nasser bin Hamad Al Khalifa. Haussler hat nun die Chance, erneut zu beweisen, dass er das Gen in der Nähe der Siege hat.

Anlässlich des Gewinns der 109. Ausgabe des Milan-Sanremo-Rennens durch Kapitän Vincenzo Nibali sagte SH Sheikh Nasser: "Es ist großartig, dass das Bahrain-Merida-Team bei verschiedenen Sportveranstaltungen große Erfolge erzielt." Bahrain Merida trikot tragen an diesem Event teilnehmen! "Für uns gibt es keine zweiten Gedanken. Die Tour de France ist das, was wir gewinnen wollen, und es wird Nibali sein, der den ganzen Weg geht, um das zu gewinnen ", betonte Bokic. Das nächste Rennen für Bahrain-Merida und Haussler wird am Mittwoch Dwars Door Vlaanderen sein, wo er die Unterstützung seines Teams erhalten wird. Es ist erwähnenswert, dass das Bahrain Merida Pro Cycling Team dank Kapitän Vincenzo Nibali, der einen glänzenden Sieg erringen konnte, das 109. Mal in Mailand-Sanremo gewinnen konnte.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Yksi Blackhawksin uudelleenrakennuksen kasvoista on 20-vuotias Alex DeBrincat. Kovana Detroit Red Wings -kannattajana tunnettu DeBrincat on ollut yksi Blackhawksin synkän kauden valopilkuista.

Joel Quennevillen johtama ryhmä otti uudelleenrakennuksen ensimmäisen askeleen NHL:n siirtoikkunalla, kun joukkue oli pitkästä aikaa myyjän roolissa. DeBrincat ohitti Blackhawksin pelaajista Brandon Saadin koko uran hattutemppujen määrässä.Blackhawks lähettää suomalaispuolustaja Ville Pokan Senatorsiin ja saa takasin vastikkeena hyökkääjä Chris Didomenicon.

DeBrincat pyssytti kamppailussa sensaatiomaisesti jo kauden kolmannen hattutemppunsa, kun Blackhawks kaatui lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 4-5. Haluatko seurata lisää otteluita? Seuraa meitä nyt.



:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Jääkiekko on yksi suosituimmista ja laajemmin katsotusta urheilusta. Tiedätkö mitä todellinen jääkiekkoiluri tekee, he ottavat huomioon NHL-uutiset ja kun ihmiset puhuvat suosikkihahmistaan, tiedät paljon heistä. Jopa Reebok NHL Pelipaidat on tärkeä jokaiselle jääkiekkoilijalle. Kuten niin monissa vahvoissa joukkueissa kuin jääkiekkomiehet luulet?

Ja tänään me näemme enemmän ja enemmän ihmisiä, kuten jääkiekkoa. He myös keräävät seurassa tai käyvät pelin verkkosivuilla tukemaan suosikkijoukkue tai idoli. Ja nyt ei vain aikuisten jääkiekko, mutta monet lapset ovat hulluja siitä. Joten voimme nähdä vanhempia ja lapsia, jotka katsovat toisiaan. Mikä herkkä hetki. Joten miksi et osta Chicago Blackhawks Pelipaita tukemaan niitä.

Ja niin monta joukkuetta maailmassa, ja Chicago Blackhawks ovat yksi heistä. Hänen NHL Reebok Chicago Blackhawks Pelipaidat alkoi pukeutua mustavalkoisiin vaatteisiin vuoteen 1934, jolloin se esitteli punaisen paletille. Lukuun ottamatta kermanvärisiä valkovuotoa 1935-1937 ja vähäistä designpuseroa tänä aikana, Blackhawks, kuten he sitten kutsuttiin, oli pukeutunut parturi-tyyliin NHL Hockey Pelipaidat 1926-1955. Vuonna 1940 otettiin käyttöön valkoinen univormu, eikä mikään parturi-napaista joukkue tunnettiin. Crest-logo kävi läpi joitakin kosmeettisia muutoksia yhtenäiseen eliniän.



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Kaikki eivät voi maalata ensimmäisellä NHL-vuorollaan, kuten Mario Lemieux teki 31 vuotta sitten, kun Pittsburgh Penguinsin aloittelijat poimivat Ray Bourquen taskun uskomaton alku Hall of Fame -uraan. Reebok NHL Pelipaidat on myös suosittu.

Buffalo Sabresin rookki Jack Eichel tarvitsi 23 muutosta pisteet hänen NHL debyytti, 3-1 menetys Ottawa Senators First Niagara Center torstaina. Käytätkö Pittsburgh Penguins Pelipaita katsomassa pelejä?

Ensimmäisen kauden jälkeen, ns. 2-ottelu NHL Draftissa vuonna 2015 sai eloon saavuttaa Buffalin tavoitteen 9:11 kolmanteen kauteen. "Joo, se oli aika erikoinen hetki", 18-vuotias sanoi. "Tänään oli isäni syntymäpäivä. Minulla on paljon perhettä kaupungissa, joten se oli minulle erikoinen hetki pisteet minun ensimmäinen tänään.

"Voitto olisi varmasti rajannut sen, mutta et voi saada kaikkea."



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد