نوشته شده توسط : tarvitset

Ei ole uutta nähdä New York Rangersin oikea siipi Martin St. Louis jäädä jään jälkeen käytännössä kauemmin kuin mikään hänen joukkuetoverinsa, kuten hän teki maanantaina ja tiistaina. Hän on rakentanut potentiaalisen Hall of Fame jatkaa jatkuvasti työstää hänen pelin, ammunta kiekkoa kiekon jälkeen kiekon hioa hänen paras taito. Nykyään yhä useammat ihmiset, kuten hän, ja ostamaan Reebok NHL Pelipaidat tukemaan häntä.

Tällä viikolla St. Louis on kuitenkin omaksunut yksimielisen lähestymistavan ylimääräiseen työhön, jonka hän on tehnyt ennen ja jälkeen käytännön valmisteluja itäisen konferenssin toisen kierroksen sarjan vastaan ​​Washington Capitals, joka alkaa torstaina Madison Square Garden. Voit ostaa St. Louis Blues Pelipaita

"Minun on tehtävä enemmän", St. Louis sanoi käytännön tiistaina. "Toivon, että tämä sarja vaikuttaisi enemmän kuin ensimmäisellä kierroksella."

Jos hän pystyy, se varmasti parantaisi Rangersin mahdollisuuksia siirtyä Itä-konferenssin loppuotteluun toiselle suoralle vuodelle.

Toivomme, että hän voi tulla paremmaksi ja paremmaksi ja voittaa pelin seuraavalla kerralla.



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Datsjuk jäi 19 pelejä viime kaudella vammoista, mutta hän sijoittui yhdeksi kahdeksasta NHL keskimäärin pisteeseen per peli tai parempi. Hänellä on paljon faneja, ja kuluminen Reebok NHL Pelipaidat.

Kumpikaan tuli yllätyksenä fantasia omistajia, jotka laati Datsjuk tietämättä, mitä he olivat joutumassa perustuvat viime kausina. Hän on arvokkain fantasia saamisen Detroit Red Wings ja top-20 fantasia soittimen terveitä 75-80 pelejä, mutta hän kääntyi 37 20. heinäkuuta ja jo toisen loukkaantumisen huolenaihe jälkeen Colts nilkan leikkauksen. Vaikka hän oli loukkaantunut voinut osallistua kilpailuun, fanit silti ostaa Detroit Red Wings Pelipaita.

Paras strategia Datsjuk on nähdä, jos hän liukastuu neljännen, viidennen tai jopa kuudennen kierroksen riippuen liiga. Jos liigassa on loukkaantunut varanto, ostaa pieni ja toivon Datsjuk voi olla tehokas pisteytys viisas palattuaan. Pistoon häntä IR ensimmäisten viikkojen voit ottaa puukottaa mahdollinen nukkuja pois luopuminen lanka ja lopulta sisällyttää eliitti tason vahvistaminen.



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Chabot oli goaltending valmentaja Edmonton Oilers vuodesta 2009 2014. Hän pelasi NHL viisi vuodenaikaa, viettää aikaa Montreal Canadiens, Philadelphia Flyers ja Los Angeles Kings. Lisäksi Reebok NHL Pelipaidat ovat suosittuja ihmisten keskuudessa.

Kun Calgary Flames haluavat swing vauhtia niiden puolesta, valmentaja Bob Hartley valittiin aloittaa maalivahti Karri Ramo Game 2 parin Western Conference toisen kierroksen sarja vastaan ​​Anaheim Ducks. Kanssa Ramo, joka pelaa paljon aggressiivisemmin tyyliä kuin Game 1 käynnistin Jonas Hiller, Ducks oli tehtävä oikaisu. Mutta niin teki Flames mukaan Frederic Chabot. Voimme nähdä ne kuluvat Calgary Flames Pelipaita näyttävät erittäin komea.

"Ei ole helppoa tehdä, kun sinulla on kaksi maalivahtien hyvin erilaisia ​​tyylejä on kovempi tehdä oikaisu ja se osoitti alussa peli" Chabot sanoi. "Kun Ramo Calgary on suojella hänen takapuolelle. Hän on melko hyvä ampujan, mutta hän haastaa avoinna mahdollisuuksia enemmän kuin keskimäärin kaveri, joten ne täytyy varmistaa, että ne yrittävät eliminoida heikko-puolella mahdollisuuksia."

Kyllä, jos myös pelaa NHL urheilua, ja haluavat tietää uutisia, ota keskittyä meille, kiitos!



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Johan Franzen on 6-4, 230-kiloinen ruotsalainen muuli joka on pelannut 600 pelejä Detroit Red Wings, koska tulossa NHL 2005-06. Vuodesta 2007-09, hän oli yksi hallitseva playoff esiintyjät miesmuistiin: 59 pistettä 51 pelejä, Detroit voitti kaksi konferenssin otsikot ja Stanley Cup. Faneille, jotka tukevat häntä olisi Reebok NHL Pelipaidat.

Detroit Red Wings on NHL joukkue NHL, koti sijaitsee kaupungin Detroit, Michigan. Detroit Red Wings on perustettu vuonna 1926, se on yksi kuudesta NHL seurat perustettu aloitettu. Detroit Red Wings NHL mestaruuden Yhdysvalloissa saada eniten joukkue, on 11 kertaa voittanut Stanley Cupin. Ihmiset kuten pelissä NHL, ja kuluminen Detroit Red Wings Pelipaita pelata.

Franzen loukkaantui sijoitukset blindside osuma Rob Klinkhammer tammikuu 6 Näiden Edmonton Oilers. Se oli hänen viimeinen peli 2014-15 kauden. Kuinka yritti aloittaa luistelu uudelleen, hän kertoi tuskallinen tarinoita hänen jälkeisten aivotärähdyksen oireita, kuten se, että hän ei voinut leikkiä hänen nuori poikansa yli kaksi minuuttia kerrallaan.

Ja tietenkin, hän hilpeä: Todistaja hänen viime uistelu Gustav Nyqvist Mike Babcock lakanat.



:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Fem dage efter Boston Bruins handles frem Milan Lucic til Los Angeles Kings, de underskrev ubegrænset fri agent frem Matt Beleskey. I de seneste år, Boston Bruins bliver mere og mere populære, og Reebok NHL Pelipaidat er også populære.

Timingen af ​​disse bevægelser var umuligt at ignorere, fordi Lucic var Bruins' vigtigste kilde til kropslighed og offensiv produktion på venstre for de fleste af de seneste otte sæsoner, og Beleskey var kommer fra en 22-mål sæsonen, mens du spiller en lignende rolle for Anaheim Ducks. Jeg tror, ​​du kan forberede Boston Bruins Pelipaita i avanceret.

Men Beleskey sagde tirsdag, at han ikke forventer at blive den næste Milan Lucic. "Der er pres, men jeg tror, ​​jeg lægge mere pres på mig selv i starten af ​​hvert år for at være bedre end jeg var sidste år," sagde han på TD Garden. "Du ved, de havde store tab. Jeg formoder, de er flytter de skulle gøre. Men jeg tror ikke, jeg er her for at udfylde nogens plet. Jeg er her for at være Matt Beleskey og spille mit spil. Og det er hvad jeg 'm vil gøre."



:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

San Jose Sharks lisäsi potentiaalinen nro 1 maalivahti tiistaina hankkimalla Martin Jones Boston Bruins, joka vaihdettiin häntä perjantaina. San Jose Sharks on perustettu vuonna 1991, se on toinen toisensa jälkeen sijaitseva sivukonttori Auckland merileijonat San Franciscon lahden joukkue. Reebok NHL Pelipaidat ovat suosittu maailmassa.

San Jose vaihdettiin ensimmäisen kierroksen valinta vuonna 2016 NHL ja eteenpäin mahdollisuus Sean Kuraly saada Jones, joka oli myymät Los Angeles Kings Boston vuoden 2015 luonnoksen osana pakettia eteenpäin Milan Lucic.

"En ole koskaan käyty kauppaa aikaisemmin, joten tämä on kaikki uutta minulle", Jones kertoi tiistaina, mukaan San Jose Mercury News. "On jännittävää. Se on melko surullinen kun olet lähdössä paikka kuin L. A. jossa olen muodostanut paljon hyviä suhteita, mutta olen innolla ottaa isompi vastuu ja pelaa San Jose." Jos pidät pelaa NHL, ja haluat saada San Jose Sharks Pelipaita, mielestäni voit ostaa sen.



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Voitettuaan Stanley Cupin kahdesti aiemmin neljä vuodenaikaa kanssa Los Angeles Kings, Jarret Stoll toivoo auttamaan New York Rangersin tavoitteen saavuttamiseksi tällä kaudella. New York Rangers tulee yhä suosittu ihmisten keskuudessa, Reebok NHL Pelipaidat ovat myös suosittuja myös.

Stoll, joka tuli rajoittamaton vapaa agentti 1. heinäkuuta sovittu tilaajan kanssa Rangers maanantaina. Ehtoja ei vapauteta, vaan Sportsnet raportoitu se yhden vuoden, $ 800000.

"Ymmärrän, kuinka hyvä tilaisuus se on pelata New York Rangersin Madison Square Gardenissa," Stoll kertoi Blueshirts United. "Tiedän mitä voi tuoda joukkueen, ja haluan vain auttaa Rangers."

Jos pidät pelaa NHL, ja haluavat ostaa Reebok NHL Pelipaidat itse. Voit klikata meidän myymälän ilmeen.



:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 فروردين 1396 | نظرات ()