نوشته شده توسط : tarvitset

Toronton Maple Leafs -organisaatio on laatinut ja kehittänyt useita NHL: n parissa olevia nuoria, mutta Connor Brownin, Zach Hymanin, William Nylanderin, Sinun kannattaa laittaa Reebok NHL Pelipaidat nähdäksesi pelin.

Toronto Maple Leafsin puolustaja Justin Holl on mennyt pitkällä reitillä NHL: n saavuttamiseen, sillä Chicago Blackhawks on alun perin valinnut vuoden 2010 kierroksen toisella kierroksella. Jos olet heidän fani, älä unohda tätä peliä ja Toronto Maple Leafs Pelipaita. Toronto oli 105 pistettä ja sai 277 maalia (toinen NHL: ssä) runkosarjan aikana, mutta menetti kovan taistelun seitsemän pelin ensimmäisen kierroksen sarjasta Bostoniin.

Toronton järjestelmässä ei ole huippuluokan lahjakkuutta Timothy Liljegrenin ulkopuolella, mutta paljon hienoja ja hyviä näkymiä on hajallaan koko amatööri ja pro-riveissä.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Neljäntenä peräkkäisenä vuonna Boston Bruins aikoo lähettää lupaavimmille nuorille pelaajilleen kontingentin Buffalolle NHL: n Prospects Challenge -tapahtumasta, joka järjestetään 7.-10.9. Buffaloissa HarborCenterissä. Sinun kannattaa laittaa Reebok NHL Pelipaidat nähdäksesi pelin.

Kun kesä pudotetaan viimeisiin päiviin, katsomme kohti syyskuun hauskaa, jossa monet joukkueet alkavat kokeilla mahdollisuuksiaan. Anna lapsille paras lahja on Boston Bruins Pelipaita. Brad Marchand on tullut yksi NHL: n parhaista siipisistä tänään. Boston Bruinsin pitäisi odottaa toista hienoa kausi tänä vuonna. Boston Bruins on yksi onnistuneesta 2017-18-kaudesta ja nuoresta lahjakkaasta joukosta, joka on yksi Stanley Cupin harvoista joukkueista tänä vuonna.

Skinner oli pelaaja, joka olisi voinut täyttää tarpeensa Bostonissa, lisää pettymyksen katsomasta häntä menemään divisioonan viholliseen. Odotamme seuraavana kauttamme.



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Pitkäaikainen Calgary Flames-kapteeni Jarome Iginla on virallisesti valmis ripustamaan luistimet, eläkkeelle ilmoituksen. Monet fanit valitsivat Reebok NHL Pelipaidatmuistoksi, ja he haluavat säilyttää kauneuden, jonka hän tuo.

Hän voitti 30 maalintunnetta 11 kertaa, mukaan lukien ura-parhaan 52-maalin kampanjan vuosina 2001-2002, joka sai hänet Maurice "Rocket" Richard Trophylla liigan johtava maalintekijäksi. Jos odotat samaa Lasten Jääkiekko Pelipaidat, voit tulla sivuillamme. Iginla, 41, lopettaa 20-vuotisen uransa 625 maalilla, hyvä 15: lle kaikkien aikojen, ja 675 auttaa. Tuo lopullinen sarja näkisi myös Flamesin kapteenin pudottavan käsineet legendaarisessa Game 3 -romassa Vincent Lecavalierin kanssa.

Entinen Calgary Flames Kapteeni Jarome Iginla ilmoittaa eläkkeelle NHL: stä 30. heinäkuuta. Muistamme aina muistoja, joita hän on tuonut meille.



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 مرداد 1397 | نظرات ()