نوشته شده توسط : tarvitset

Montreal Canadiens on käynyt läpi 20 208 pelin ensimmäistä peliä, ja jotkut heidän tähtensä saavuttivat uskomattomia hintoja. Haluat juhlia voittoa heidän kanssaan, niin voit valita Reebok NHL Pelipaidat verkkosivuillamme.

Montreal tunne hyvää voittaneensa kaksi kolmesta heidän länsirannikollaan, mutta toinen voitto peräkkäin mestareita vastaan välttäen samalla jet-lag-paluuta lännestä olisi korkea järjestys. Jos odotat samaa Montreal Canadiens Pelipaita, voit tulla sivuillamme. Hän kiinnitti maskinsa ja kiipeilisi Capitalsin verkkoon korvaamaan Copleyn ja esittämänsä ensimmäisen kerran, koska hän kärsi viime viikolla julkistamattomasta "ylävartalosta".

Caps joutui lukemaan toiseen katsojan taisteluun Montreal Canadiensia vastaan, mutta tällä kertaa he tulivat ylhäältä 5-4 ylitöiden voittoon.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Detroit Red Wings oli NHL: n viimeinen joukkue voittaakseen voiton, mutta seuraavat kolme voittoa ovat tulleet paljon nopeammin. Detroitin raita päättyi Edmonton Oilersia vastaan. Jos odotat samaa Reebok NHL Pelipaidat, voit tulla sivuillamme.

Red Wings sai vauhtia viimeisten viiden pelinsä aikana ja meni tällä kaudella 3-2. Siihen sisältyy kolmipelin voittojono, joka katkesi Edmonton Oilersin viimeisimmän tappionsa, tiukan 4-3 päätöksen. Voit tuoda lapsesi pukeutua Detroit Red Wings Pelipaita katsomaan peliä. Heidän on ainakin löytänyt tavat pisteet - 16 maalia viimeisten neljän pelin jälkeen, kun he ovat ottaneet yhteen 20 maalia yhdeksän ensimmäisen ottelun aikana.

Vancouver Canucks ja Detroit Red Wings, kaksi keskinkertaista klubeja nousussa, kohtaavat Little Caesars Arena tiistai-iltana. Canucks-kisat ovat vähäisiä -118 suosikkeja Red Wingsin yli, kelvollinen koti -103.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Boston Bruins löi heidän tappioputkastaan päättäen matkamatkaansa 4-1 voitolla Ottawan senaattoreita vastaan. Fanit yllään Reebok NHL Pelipaidat pelin suosikki joukkue tankkaus.

Boston Bruinsin laita on osa NHL: n vaarallisinta linjaa ja sillä on jo 10 maalia vuoden ensimmäisten yhdeksän pelin aikana. Haluat juhlia voittoa heidän kanssaan, niin voit valita Boston Bruins Pelipaita verkkosivuillamme. Katsomassa penkiltä Edmontonissa ja Vancouverissa Rask sai alkunsa Ottawassa, jossa hän säästyi 38: stä 39 Ottawan maalista maalin päähän. David Pastrnak ja Patrice Bergeron laittoivat näyttelyyn, ja Tuukka Rask teki sen Boston Bruinsin puolesta.

Bruinsin huippu teki suurimman osan raskaasta nostosta ja osallistui kolmeen maaliaan ja viisi avusta, kiitos suurelta osin David Pastrnakin nelipäiväisestä illasta.



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 آبان 1397 | نظرات ()