نوشته شده توسط : tarvitset

Eichel ja Larsson ottivat pisteitä alle neljän minuutin välein, ja Skinner teki maalintekijän ottelun jälkeen, kun Kings otti takaisin rangaistukset sääntelyn loppuun mennessä. Jos olet heidän fani, älä unohda tätä peliä ja Reebok NHL Pelipaidat.

Linus Ullmark tykitti pallon verkkoon ilman harmiaa, ja puolustus oli menettämässä. Kiekko lopulta ajoi ulos Jake Muzzin edessä ja hän ripasi sen Ullmark, joka oli jäillä. Laita Buffalo Sabres Pelipaita paita nähdäksesi peli on paras toiminta. Puolustajat Drew Doughty ja Dion Phaneuf sekä menivät alas kärsivällisillä vammoilla KeyBank Centeriin, joka oli viime vuosien aikana niin kauhistuttava kohtaus Kingsille. Buffalo ylitti Kings 20-4 kolmannella jaksolla ja ylitöitä, ja muutti kaksi viimeistä kolmea Power-Play -tapahtumaa.

Jack Eichel sijoitti kahdesti kolmannella jaksolla, mutta Buffalo Sabresin winless -juoksu venytti neljään ja ylitti tänä aikana 4-3 ylimääräistä tappiota Toronto Maple Leafsille KeyBank Centerissä.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Daniel Sprong voi lopulta saada mahdollisuuden olla loukkaavaa voimaa NHL: ssä. Vain ei Pittsburgh Penguins. Jos odotat samaa Reebok NHL Pelipaidat, voit tulla sivuillamme.

Pettersson, 22, ostettiin Anaheim Ducksista perjantaina Daniel Sprongin kaupassa maanantaina iltapäivällä. Hän sanoi, että sopimus sai hänet yllätyksenä. Pingviinit, jotka ovat jääneet keskiarvoon kauden alkuun, kaksi viimeaikaista Stanley Cupin mestaruuskilpailua saattaa tuntua kauas muistoksi. Se on erilainen kuin uusi tulokas, kuten Pettersson. Koska hänen fanit ovat valmistaneet Pittsburgh Penguins Pelipaita piristämään häntä.

Penguinsin kapteeni Sidney Crosby ja Colorado-tähti Nathan MacKinnon, hyvät ystävät ja harjoittelut yhteistyökumppaneina off-seassassa, kokoontuivat jännittävään kaksintaisteluun Coloradossa viime viikolla, ja MacKinnonin neljä pistettä pystyvät auttamaan lumivyöryä voittamaan Crosby'n luonnollisen hattutempun 6- 3 Laventelin voitto.



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Ryan Miller teki 34 säästää, Nick Ritchie oli maalia ja avustaja, ja Ducks voitti Tampa Bay Lightning 3-1 tiistai-iltana. Sinun kannattaa laittaa Reebok NHL Pelipaidat nähdäksesi pelin.

Ducks and Lightning ovat tällä hetkellä sijoitusten vastakkaisilla päillä. Lightning voitti New Jersey Devilsin 5-2 sunnuntaina, kun taas Ducks hävisi Nashville Predatorsille samalla pisteet. Tämä lapsesi Montreal Anaheim Ducks on paras joululahja. Anaheim Ducks varmuuskopio maalivahti Ryan Miller, joka tuli Amalie Arena ja pysäytti kaikki paitsi Tampa Bay 35 laukausta matkalla 3-1 voiton pahiksia. Tampa Bay Lightning näyttää hyvältä kaksi päivää, kun se sulkee pois homestand torstaina vastaan punainen-kuuma Buffalo Sabres.

Tampa Bay Lightning sai selville, kuinka tehokas Anaheimin pelityyli voi olla nopeaa. Tampa Bayn salamurhassa rikos on ylittänyt vastustajat kolmen pelin kolmesta ensimmäisestä ottelusta.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آذر 1397 | نظرات ()