نوشته شده توسط : tarvitset

Muutama viikko ennen kuin NHL-harjoitusleirit avattiin, New York Rangersin puolustaja Ryan McDonagh oli maanantaina USA: n nuorisotanssinäyttelyssä, jossa hän keskusteli siitä, kuinka tärkeää on osallistua useisiin urheiluihin lapsen ollessa terve ja aktiivinen. Reebok NHL Pelipaidat ovat suosittuja ihmisten keskuudessa.

Lapsena McDonagh soitti jääkiekkoa, jalkapalloa ja baseballia. Jos sinulla on lapsia, mielestäni sinun pitäisi ostaa New York Rangers Pelipaita lahjaksi heille.

"Se on virkistävää nuorena pojana, joka pystyy sijoittamaan baseballpallon pois ja jalkapalloa varten, ja saamaan jääkiekkolaitteet ulos talven tullessa", McDonagh sanoi.

McDonagh on myös tullut tennispelaaja vuosien varrella.

"Se ei ole urheilu, jota pelasin lapsena, mutta kun saan ikääntyä, haluat kokeilla uusia urheilulajeja ja saada harjoittelua, jos voit, ja tennis on erinomainen tapa tehdä niin", McDonagh sanoi.



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Pittsburgh Penguinsin omistajat pyrkivät myymään joukkueen, ja käypä hinta on noin 750 miljoonaa dollaria. He ovat suosittuja fanien keskuudessa, monet fanit käyttävät Reebok NHL Pelipaidat.

Tämä on tietenkin melko suuri ante, mikä johtaa siihen, että hinta on saavutettu. Mutta nämä rahoitusanalyytikot eivät selvästikään tunnista, kuinka helppoa löytää tämä raha, jos haluasi herättävät hankittua tuotetta, jota et halua hankkia, ja luultavasti tuhota.

Kuten voitte kuvitella, Pittsburgh Penguins Pelipaita -faneilla on pyrkinyt veren vastustajiensa ponnisteluihin ostamaan ja pilata heidän franchisingsa. Ystävämme The Pensblogissa tarjosi värillistä vastakohtaa:

Mutta rehellisesti, pitkällä listalla ihmisistä, joille Penguins-omistajat myyvät franchising-mainoksen, "Flyers-fanit" luultavasti riveissä Jim Balsillien ja Jaredin välillä Subwayltä.



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Viime viikon lopulla Jakub Voracek allekirjoitti rankan sopimuksen jatkamisen Philadelphia Flyersin kanssa, mikä teki hänestä pelaajan, jolla on kymmenenneksi suurin korkki ottelussa liigassa. Philadelphia Flyers, jolla on paljon faneja, monet fanit käyttävät Reebok NHL Pelipaidat, kun heillä on pelejä.

Nämä ovat kolme asiaan liittyvää, mutta erillistä ideoita, jotka kaikki viittaavat siihen, että Voracek ei ole "arvoinen" jollakin tavalla. Mutta jos olet sitä mieltä, se oli yksi niistä sopimuksista, jotka olisivat väistämättömiä, koska hän asettaa pisteitä, ajaa leikkiä ja pysyy terveinä. Voracekilla on 189 pistettä viimeisimmistä 212 ottelustaan ​​- hyvä kymmenes liigassa liigassa ja 14 pistettä per peli - ja hallussapito, joka ei ole laskenut alle 52,8 prosenttiin viimeisten kolmen vuoden aikana. Hän on myös jäänyt täsmälleen nollaan. Se on pelaaja, jolla on merkittävää arvoa, vaikka hän olisikin vain hop-along elitistiselle pelaajalle, jota hän ei ole.

Lyhyesti sanottuna, Voracek on erittäin hyvä, ja käsitys siitä, että hän on Giroux'in kanssa pelaavan tuotteen ymmärrettävyys, ei ole niin reilua hänelle. Hän ja Giroux muodostavat tappavan kumppanuuden varmasti, mutta ei siksi, että Giroux kantaa vettä.

Toivoen, että hänellä on hyviä tuloksia tulevaisuudessa, ja voit ostaa Philadelphia Flyers Pelipaita itsellesi seuraaville peleille.



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Odotetaan, että Phil Kessel aikoo saavuttaa uudet ja jännittävät hyökkäävät korkeudet Pittsburgh Penguinsin kanssa. Fanit ovat hulluja aaltoilla Reebok NHL Pelipaidat. Hänen uransa parhaat tulokset saavutettiin vuosina 2011-12: 37 maalia ja 45 pelaajaa 82 pistettä 82 ottelussa.

On myös odotettavissa, että Phil Kessel ei ehkä heti löytänyt sovitusta pingviinien kanssa. Valmentaja Mike Johnston aloittaa hänet Sidney Crosbyin kanssa leirissä, mutta kukaan ei ole yllättynyt, jos hän asettuu Evgeni Malkinin liipaisijaksi, kuten James Neal, ennen kuin hänet käydään kauppaa Nashville Predatorsin kanssa. Pittsburgh Penguins Pelipaita kerää fanit.

Oletetaan nyt, että kaikki erikoisryhmät ovat suhdanteita, ja Penguinsin teho on terve ja varakas ja palaa noin 23 prosentilla viime kauden alaspäin. Näimme, että Neal osui 18 power-play maalia Penguins 2011-12. Kun Chris Kunitz pudotti 35 maalia vuosina 2013-14, 13 heistä tuli valtapeliin.

Hänen edellinen ura paras? Twelve power-play tavoitteet vuosina 2010-11. Mutta se oli Toronto Maple Leafs, ei ratsastus haulikolla Sid ja Geno.



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Petr Mrazek teki 22 ensimmäistä uraauurua Stanley Cupin pudotuspeleissä ja Detroit Red Wings voitti tiistaina Tampa Bay Lightning 3-0 Joe Louis Arenassa ottamaan 2-1-sarjan lyijyn Itä-konferenssissa ensimmäisellä kierroksella. Pelaajat käyttävät Reebok NHL Pelipaidat näyttää niin komealta.

Red Wings eteenpäin Justin Abdelkader teki sarjansa debyyttiä ja avusti. Hän kaipasi kahta ensimmäistä peliä ja viimeiset neljä runkosarjan peliä käsi-loukkaantumisen vuoksi. Tämä on huono uusi.

Peli 4 on torstai Joe Louis Arenalla. Datsyuk antoi Red Wingsille 1-0 lyijyn 8:46 ensimmäiselle jaksolle, kun Tomas Tatar -joukkueen laukaus vasemmalta kohdalta kääntyi nilkan päältä, kun hän oli menossa verkkoon. Sheahanin teho-pelin tavoite 6:42 kolmannen jakson aikana teki sen 2-0. Sheahan lähetti selkärankahyökkäyksen Bishopin ohi, kun Abdelkader lähti liikkeelle. Se oli Sheahan ensimmäinen uran pudotuspeleissä. Salamapäällikkö Steven Stamkos ei ollut jäällä mistään Tampa Bayn ensimmäisestä tehopelistä, joka tuli ensimmäisen vaiheen puolivälissä. Stamkos teki slimmaisen rangaistuksen Helmille, kun voittopeli päättyi.

Joten, jos pidät niistä myös, niin sinulla on Detroit Red Wings Pelipaita? Älä viitsi! Osta se itsellesi!



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

San Jose Sharksin pääjohtaja Doug Wilson ja päävalmentaja Peter DeBoer ilmoittivat tänään, että Steve Spott toimii toisena apulaisvalmentajana DeBoerin henkilökunnalle. Reebok NHL Pelipaidat on myydyin parhaiten kaikissa myymälöissä, fanit ovat edelleen täydellisessä soturissa, ja ne ovat upotettu NHL-finaalissa.

Spott, 47, viimeksi vietti vuoden 2014-15 kauden assistenttina valmentajana Toronto Maple Leafsille. "Olen innoissani työskennellä Stevein kanssa uudelleen", sanoi DeBoer. "Meillä on hyvä suhde ja hän on kasvanut merkittävästi valmentajana seitsemän vuoden aikana, koska olemme viimein työskennelleet yhdessä. Olemme erittäin onnekkaita, että hän oli käytettävissä." Hänellä on San Jose Sharks Pelipaita nimensä kanssa.

Toronton syntyperäinen Spott vietti kaksi vuodenaikaa Maple Leafs -organisaation kanssa, joka toimi Maple Leafsin American Hockey League (AHL) -yhteisön Toronto Marliesin päävalmentajana vuosina 2013-14. Hän johti joukkueen ennätykseksi 45-25-2-4, voitti Pohjois-divisioonan otsikon ja voitti paikan Länsi-konferenssin finaalissa, jossa Marlies rupesi seitsemään peleihin Calder Cupin voittajille Texas Starsille.



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396 | نظرات ()