نوشته شده توسط : tarvitset

Tampa Bay Lightning voitti Carolina Hurricanes 4-2 -pelin, jonka lopulta päättivät erikoisjoukkueet. Laita suosikki Lasten Jääkiekko Pelipaidat nähdäksesi peli on paras toiminta.

Sen jälkeen, kun Carolina Defenseman Calvin de Haan pani kannattamaan selvitystyötä, Gourde teki sen 3-2: lta Ondrej Palatin läpikulun jälkeen kolmannekselta. Salama varmuuskopio Louis Domingue pysäytti 38 laukausta ensimmäisellä kauden alussa. Fanit yllään Tampa Bay Lightning Pelipaita pelin suosikki joukkue tankkaus. Ferland, joka luo sitkeyden joukkoon, voi luistella, on hyvä ohikulkija ja voitti Canesin ensimmäisen maalin terävällä reitittimellä Aho varastaa.

Pultit päättyvät viiden pelin kauden avajaisiin torstaina 18. lokakuuta, jolloin Detroit Red Wings vierailee Amalie Areenassa ja etsii edelleen ensimmäistä kertaa tämän nuoren NHL-kauden.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Joe Pavelski ja Evander Kane ottivat kaksi maalia San Josea varten, kun Sharks tuhosi Flyersin, 8-2, Philadelphian kotiovelle. Onnittelut heidän voitostaan toivovat, että he pystyvät jälleen asettamaan voiton Reebok NHL Pelipaidat.

Toki tämä Sharks-joukkueen odotettiin olevan uhka länsimaisessa konferenssissa, varsinkin kun joukkue allekirjoitti Evander Kane ja Logan Couture sopimuksen purkamisen aikana offseason aikana. Koska hänen fanit ovat valmistaneet Philadelphia Flyers Pelipaita piristämään häntä. Joe Pavelski ja Evander Kane ottivat vastaan kaksi maalia, ja San Jose Sharks voitti helposti Philadelphian kotisivulla Flyers 8-2 tiistai-iltana.

Joe Pavelski teki kaksi San Jose'n neljää ensimmäistä kauden maalia, ja Evander Kane teki myös kaksi kertaa karkottaakseen Sharksin 8-2 voiton Philadelphia Flyersille tiistai-iltana.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Haastattelun aikana hän mainitsi, että joukkueet olivat soittaneet Leafsin lahjakkaasta nuoresta oikeasta laivastosta. Dubas sanoi, että hän ei todellakaan ole ostanut Nylanderia. Uutiset, että päivitämme Reebok NHL Pelipaidat joka päivä.

Toronton Maple Leafsin fanit näkevät lopulta jotain, jota he ovat sylissä koko kesän ajan. 1. heinäkuuta Toronto Maple Leafs allekirjoitti John Tavaresin NHL: n historian suurimpaan rajoittamattomaan vapaakauppasopimukseen. Fanit valitsevat hänen Toronto Maple Leafs Pelipaita seuraamaan häntä. Alaikäisen leaguerin ottaminen Thousand Oaksista, Calif., Ja vieden hänet ylimmälle linjalle Leafs-Canadiensin kallistukselle saattaa kuulostaa epätavalliselta.

Alaikäisen leaguerin ottaminen Thousand Oaksista, Calif., Ja vieden hänet ylimmälle linjalle Leafs-Canadiensin kallistukselle saattaa kuulostaa epätavalliselta.



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 مهر 1397 | نظرات ()