نوشته شده توسط : tarvitset

Detroit Red Wings eteenpäin Gustav Nyquist joka kuluu Reebok NHL Pelipaidat on lykätty kuusi peliä, ilman palkkaa, korkean kiinni Minnesota Wild puolustaja Jared Spurgeon aikana NHL Game nro 829 Minnesotassa sunnuntaina, 12. helmikuuta NHL Department Player Safety ilmoitti tänään.

Tapaus tapahtui 14:13 ensimmäisen jakson. Nyquist arvioitiin kaksinkertaisen vähäinen korkean kiinni. Hän monien fanien tukea, enemmän ja enemmän faneja ostaisi Detroit Red Wings Pelipaita tukea häntä.

Ehtojen työehtosopimuksen ja perustuu hänen keskimääräinen vuosipalkka, Nyquist menettää $ 158,333.34. Rahoista menee pelaajien Emergency Assistance Fund.



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Tuukka Rask teki 25 säästää, ja Boston Bruins pysyi voittamaton alla valmentaja Bruce Cassidy 4-0 alistavat Montreal Canadiens kello TD Garden sunnuntaina. Pidätkö niistä? Heidän Reebok NHL Pelipaidat on suosittu fanien keskuudessa.

Rask, joka on kuusi nollapeliä tällä kaudella, 36 hänen NHL uran, voitti vastaan Canadiens kotona ensimmäistä kertaa 13 säännöllisesti kauden pelit (1-9-3). Adam McQuaid, Zdeno Chara, David Krejci ja Frank Vatrano teki Bruins (29-23-6), joka on kuusi pistettä jäljessä Canadiens (31-19-8) ensimmäinen paikka Atlantin Division. Onko sinulla ostaa Boston Bruins Pelipaita tukea suosikki joukkue?

Chara teki seitsemännen shorthanded tavoite hänen NHL uran ensimmäinen sitten tammikuun 1, 2011 kello 05:08 toisen määräajan 2-0 Boston johtoon. Krejci sijoitettiin teho-play tavoite klo 15.05, jotta se 3-0. Vatrano pisteytetään 05:00 kolmannen ajanjaksoa 4-0 johtoon.



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Ei ole epäilystäkään siitä, että St. Louis Blues on erinomainen joukkue. Monet fanit voivat kirjoittaa kaikki. Kuitenkin, jotkut niistä voidaan pakkomielle yksi. Jos todella pidä niistä, sinun on kuin Reebok NHL Pelipaidat.

Minnesota Wild on ladattu osaksi Ensinnäkin menossa 24-4-1 heidän aiemmin 29 pelejä, ja johtaa läntisen konferenssin. Kaksi parasta joukkuetta viime kaudella Keski, Dallas Stars ja St. Louis Blues, ovat huomattavasti epävarmempia tehtävissä sijoitukset. Mitkä joukkueet tuette? Ja haluat ostaa St. Louis Blues Pelipaita tukea heitä?

Kuusi divisioona joukkueet pysyvät käynnissä varten paikkoja Stanley Cup Playoffs, ja jokainen etsivät reunan jotka voivat auttaa sitä saavuttamaan postseason.



:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Koska Capitals ovat rullattu kautta ohi 19 pelejä, Connolly on havaittu kiireellisesti niiltä, ​​jotka olivat joukkue, joka voitti Presidents 'Trophy viime kauden, mutta epäonnistui jälleen edetä ohi toisella kierroksella Stanley Cup Playoffs. Ihmiset, jotka tukevat niitä ostaisi Reebok NHL Pelipaidat kulumista.

Se on tosiasia, että on ollut takana Capitals pään koko kauden. Heidän roster luultavasti näyttää paljon erilainen ensi kauden T. J. Oshie, Karl Alzner, Justin Williams ja Daniel Winnik tarkoitus tulla rajoittamaton vapaa aineet 1. heinäkuuta ja Capitals tuskin on palkkakatto tilaa pitää ne kaikki. He tietävät tämä on se tämä tämä ryhmä pelaajia, riippumatta siitä, ovatko he voittaa Capitals "ensimmäinen Stanley Cup mestaruuden tällä kaudella. Niinpä he olivat poljinta kaksi kuukautta ja ei ole aikomusta päästää ylös. Joten, yhä useammat ihmiset tukevat niitä, ja Washington Capitals Pelipaita ovat suosittuja fanien keskuudessa.

Kukaan ei moiti Capitals haluaa playoffs alkoi tällä viikolla. 78 pistettä, ne seitsemän pistettä edellä Columbus Blue Jackets ja Penguins ensimmäisen paikka Metropolitan Division ja itäisen konferenssin. Blue Jackets ja Penguins on kullakin kaksi peliä kädessä, joten ehkä sijoitukset ovat lähempänä kuin ne näyttävät.



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 بهمن 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Philadelphia Flyers perustettiin vuonna 1967, hän on ollut kahdesti voittanut Stanley Cupin. Ensimmäinen toissijainen 1973-1974 kausi, on lisäksi Original Six joukkue voittaa ensimmäisen Stanley Cup joukkue. Edelleen 1 1974-75, hänestä tuli ensimmäinen joukkue historiassa kuin NHL Original Six joukkue voittaa peräkkäistä Stanley Cup. Vuonna 1979-1980 kausi, Flyers oli 35 peräkkäistä pelejä lyömätön ennätys, tämä levy ei ole vielä rikki. Nykyään yhä useammat ihmiset pelata NHL urheilu, ja ne kuluvat Reebok NHL Pelipaidat pelata sitä.

Flyers tuli kauden pätevää syytä optimismiin. Heillä oli tänään alku 2013-14 kampanjan, mutta vähitellen kääntyi alle valmentaja Craig Berube. Niin kauan kuin he oppivat virheistään ja paremmin valmistautunut kauden aikana harjoitusleirillä, tuntui järkevältä uskovat olisi playoff haastaja.

He myös valmis vaatimaton 2,58 maalia per peli, vaikka hirviö vuodessa Jakub Voráček. Me tutkia yksittäistapauksissa alamme tarkastellaan yksittäisiä pelaajia, mutta lyhyt versio on Flyers oli lupaavia nuoria, jotka heijastettiin lisäämään, mutta ei. Maalivahti Steve Mason myös viettänyt muutaman stints sivussa, joka maksaa Flyers varmistusvälineenä Ray Emery osoittautui merkittävästi alentaa tällä kaudella. Niistä tulee yhä suositumpi maailmassa, ja Philadelphia Flyers Pelipaita myös liian.



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 بهمن 1395 | نظرات ()