نوشته شده توسط : tarvitset

Montreal Canadiens -tiimi perustettiin vuonna 1909, ja se on yksi Original Six -joukkueista. Montreal Canadiens on voittanut Stanley Cupin 24 kertaa, ei pelkästään National Hockey League kruunun joukkue, on ensimmäinen Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilujoukkue. He saavat paljon faneja, ja Reebok NHL Pelipaidat ovat kuumia myyntiä markkinoilla.

Montreal Canadiens pelasi maanpelaa. Valmistatko kulumista Montreal Canadiens Pelipaita katsomaan pelejä?

Ensimmäisen NHL-pelin pelaaminen uudella Videotron Centerillä, joka rakennetaan kaupungin toivoo olevansa oma NHL-joukkueensa yksi päivä, Canadiens isännöi Pittsburgh Penguinsin esikaupunkipelissä, mikä oli kerran erittäin vihamielinen alue. Se on ollut 20 vuotta siitä lähtien, kun Quebec Nordiques muutti ja muuttui Colorado Avalancheksi vuosina 1995-96. Koko sukupolvi ihmisistä on syntynyt ja on tullut iäksi sen jälkeen, mutta tämä tunne on edelleen.

"Se oli luultavasti 50/50", sanoi Canadiens keskusta David Desharnais, syntyperäinen lähistöllä Laurier-asema, Quebec. "Mutta se on täällä." Punaisten Canadiens-paidojen joukossa oli paljon 18 259 kappaletta, mutta ne ihmiset, jotka olivat yllään ne, eivät olleet kovin kovaa, tai ainakin he eivät saaneet olla.



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Toronton Maple Leafs ilmoitti sunnuntaina, että klubi on sopinut vapaan agentin toimittamisesta Brad Boyssiin yhden vuoden sopimuksella. Boyes kutsuttiin alun perin Torinon harjoitteluun ammatillisessa kokeilussa. Jos pidät niistä, mielestäni voit ostaa Reebok NHL Pelipaidat.

Toronto Maple Leafs on yksi Original Six -joukkueista. He ovat voittaneet Stanley Cupin 13 kertaa, viimeisen kerran vuonna 1967. Kuitenkin joukkueen historia ja kulttuuri ovat tehneet sen suurimman kannattajan liigassa. Ja ihmiset pitävät myös Toronto Maple Leafs Pelipaita.

Boyes, 33, esiintyi 78 runkosarjassa viimeisellä kaudella Florida Panthersin kanssa, keräsi 38 pistettä (14 maalia, 24 voittoa) ja 20 rangaistuspistettä. Mississauga, Ontarioin syntyperäinen, on rekisteröitynyt 481 pistettä (203 maalia, 278 voittoa) 762 uralla NHL-ottelussa San Jose Sharksin, Boston Bruinsin, St. Louis Bluesin, Buffalo Sabresin, New Yorkin saariston ja Floridan kanssa. Hän on myös esiintynyt 17 uralla NHL: n pudotuspeleissä, joissa on seitsemän pistettä (kolme maalia, neljä assistenttia). Boyes valitsi alunperin Toronto vuoden 2000 NHL: n tuloluonnoksen ensimmäisellä kierroksella (24. sijalla).



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Hockey-fanit Vancouverin saarella eivät ole ainoita, jotka ovat innoissaan siitä, että Reebok NHL Pelipaidat pelaa San Jose Sharksia maanantaina Kraft Hockeyvillen päätapahtumana.

"Kun astun ulos jäällä, pääni takana olevat karvat menee pois", Cameron sanoi. "Olen kasvanut 12 korttelin päässä rinkistä. Olen odottanut tätä päivämäärää kalenterissa."

Vancouver Canucks Pelipaita -tapahtumaan 20. vuosipäivänä ja yli 1100 peliaan hänen vyönsä alla, Cameronille on paljon, että hän olisi innoissaan tehtävästä. Mutta tilaisuus työskennellä perheen ja ystävien eteen arenaan, jota hän kasvoi pelastamaan, oli tarpeeksi.

"Siellä aloitin pentunheijasten, seitsemän- ja kahdeksanvuotiaan", sanoi Cameron, joka kasvoi pelaamaan entisten NHL-pelaajien kanssa, kuten Joe Reekie ja Dan Woodley. "Kuvani on seinälle."



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Tampa Bay Lightning -tiimi perustettiin vuonna 1992; 11 vuotta ennen kauden 2002-2003 aikana joukkue on jäänyt tontille, kun pudotuspelit ovat vain kerran. 2014-2015 kauden voitto New York Rangersissa itäisen konferenssin finaaleissa, mutta menetti Chicagossa Blackhawksissa finaalissa. Monet ihmiset pitävät Reebok NHL Pelipaidat.

Viikon kuluttua Tyler Johnsonin mukaan hän ei ole täysin 100%, Tampa Bay Lightning Pelipaita eteenpäin sanoi harjoitusleirin aattona, että hänen loukkaantunut oikea ranne on paljon parempi.

"Kolme viikkoa sitten en voinut ampua, ja nyt voin tehdä kaiken", Johnson kertoi Tampa Bay Timesille keskiviikkona. "Se on yksi niistä asioista, joissa sinun on vain saatava voimaa takaisin, mutta olen valmis."

Johnson käytti rannehihnaa, joka murtautui Stanley Cupin finaalissa 1 Chicagon Blackhawksia vastaan kesäkuussa. Vahinko ei edellyttänyt leikkausta, ja hän meni ilman räpylää elokuun puolivälissä.



:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : tarvitset

Lauantaina entinen Leaf-puolustaja Borje Salming otetaan käyttöön Reebok NHL Pelipaidat "Legends Row" -tapahtumassa. Torstai-iltana joukkue ilmoitti, että hänen maanmiehensä Mats Sundin olisi lisätty muistomerkkiin hänen rinnalleen.

Hankittu Quebec Nordiquesin kanssa 28. kesäkuuta 1994, kun alun perin laadittiin ensimmäisenä vuonna 1989 NHL-luonnoksessa, Sundin viettää 13 vuodenaikaa Toronto Maple Leafs Pelipaita -tapahtumassa, jossa on enemmän maalia (420) ja pisteitä (987) kuin Mikä tahansa muu pelaaja historiallisessa joukkueessa. Hänen hiljainen johtajuus ja vahva työetiikka sovitettiin vain hänen ylivoimaisen pisteytyskyvynsä aikana hänen 11 vuotta Leafs kapteeni. Vuoden 2009 eläkkeelle siirtymisen jälkeen Sundin valittiin vuoden 2012 Hockey Hall of Fame -kilpailuun, joka oli ensimmäinen tukikelpoisuuskausi, ja tuli Salmingin jälkeen vain Ruotsin toiseksi syntynyt soittaja liittyäkseen Halliin.



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 خرداد 1396 | نظرات ()